Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Έξι καινούρια αυτοκίνητα με κάτω από 10.000 ευρώ που μπορείτε να αγοράσετε χωρίς να αναστενάξει η τσέπη σας. Τι συμβαίνει με τις βλάβες των diesel


Το Dacia Sandero κοστίζει μόνο 9.490 ευρώ, ενώ έχει το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ και ανήκει στην μεγαλύτερη κατηγορία των supermini


Το Seat Mii είναι το πιο φθηνό μικρό με άφθονους χώρους και πολύ οικονομικό τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα


Ως γνωστόν τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα έχουν χαμηλότερη τιμή αγοράς από τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα, ενώ τον τελευταία καιρό έχουν εφοδιαστεί με μοτέρ που στην κυριολεξία "δεν καίνε τίποτα"!


Επιπρόσθετα είναι ιδανικά και εντελώς απροβλημάτιστα για την κίνηση σε αστικό κύκλο δεδομένου ότι δεν έχουν φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF), βαλβίδες EGR(διάβασε εδώ σχετικά...) και όλα τα άλλα ζημιογόνα extra με τα οποία υποχρεωτικά εφοδιάζονται τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα ώστε να πιάνουν την στοχοθεσία που έχει τεθεί από την ΕΕ για τους εκπεμπόμενους ρύπους των αυτοκινήτων (μέχρι πότε άραγε;).


Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.