Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Σοκαριστικές εικόνες: Επιασε τον άντρα της με ερωμένη και της έβαλε... καυτές πιπεριές στα γεννητικά όργανα


Απίστευτο τρόπο βρήκε μια... απατημένη σύντροφος για να τιμωρήσει τον άντρα της και -κυρίως- την ερωμένη του τους οποίους έκανε τσακωτούς την ώρα της ερωτικής συνεύρεσής τους. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η 23χρονη Λι Χάνελ, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν δίστασε να οργανώσει ολόκληρη... επιχείρηση για να κάνει τσακωτό τον σύζυγό της με την ερωμένη του. Εισέβαλλε μαζί με τρεις φίλες της στο δωμάτιο που ερωτοτροπούσαν, ακινητοποίησαν την κοπέλα και άρχισαν να τις βάζουν καυτερές πιπεριές στα γεννητικά της όργανα.


Οι φωτογραφίες κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως από την πλευρά της άτυχης κοπέλας που υπέστη τα βασανιστήρια, δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία προς τις αστυνομικές αρχές.


Δείτε φωτογραφία




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.