Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η Κινέζα μάντισσα Πρισίλα Λαμ «προέβλεψε» στο CNN τι θα συμβεί στον Ερντογάν το 2017

Το CNN ζήτησε από την Κινέζα μάντισσα Πρισίλα Λαμ, με έδρα τον ναό Wong Tai Sin στο Χονγκ Κονγκ να «προβλέψει» πώς θα πάει το 2017 για έξι ηγέτες που βρίσκονται στο επίκεντρο της διεθνούς ειδησεογραφίας.


Η Λαμ, που διαβάζει πρόσωπα, παλάμες και το Κινεζικό ζωδιακό κύκλο για περισσότερα από 20 χρόνια, είπε πώς βλέπει το νέο έτος για τους Ντόναλντ Τραμπ, Βλαντιμίρ Πούτιν, Σι Ζινπίνγκ, Άνγκελα Μέρκελ, Ροντρίγκο Ντουτέρτε και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Επειδή για όλους εκτός από έναν πάνω κάτω καλά τα είδε, ίσως ο Τραμπ προς τα τέλη του 2017 αντιμετωπίσει κάποια εσωτερικά προβλήματα, δεν υπάρχει λόγος να παραθέσουμε τι «είδε».


Αλλά για τον έναν που δεν τα είδε καλά, είναι ένας που μας αφορά «άμεσα».


Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ζώδιο: Άλογο του Νερού)


Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Ερντογάν είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι’ αυτόν.



Δύσκολη χρονιά για τον Ερντογάν. Θα χάσει το δημοψήφισμα για την ενίσχυση των προεδρικών του εξουσιών.


Η πρόβλεψη της Λαμ


Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Τούρκου Προέδρου είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι’ αυτόν επειδή τα λουλούδια ανθίζουν και παίρνουν όλο το νερό του.


Αυτό σημαίνει πως ο Ερντογάν πρόκειται να χάσει το δημοψήφισμα για αύξηση των προεδρικών εξουσιών του που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.


Επιπλέον, από την μελέτη της φυσιογνωμίας του προσώπου του προκύπτει τα εξής: τα μάτια του δείχνουν πως δεν απολαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από τους πολίτες και τα μεγάλα ρουθούνια του συμβολίζουν πως δεν είναι καλός στο να κρατά χρήματα.


Οι γραμμές γύρω από το στόμα του, δείχνουν πως οι υφιστάμενοι στην κυβέρνησή του είναι αναξιόπιστοι. Δεν θα είναι μια καλή χρονιά για τον Ερντογάν.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.