Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κι όμως γυμνάζονται… γυμνοί


Μία πρωτότυπη τάξη για εκγύμναση του σώματος, βρήκε μία personal trainer στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνοντας για πρώτη φορά μαθήματα γυμνής γυμναστικής.


Σε αυτή την γυμνή γυμναστική που λαμβάνει χώρα κάθε Σαββατόβραδο στο Southampton, συμμετέχουν 10 άτομα ηλικίας από 30 έως 70 ετών, υπό τις οδηγίες της 35χρονης Helen Smith.


Η νεαρή γυμνάστρια, η οποία είναι μέλος της οργάνωσης φυσιολατρών του British Naturism, δήλωσε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα όταν εξασκείται κάποιος γυμνός, είναι ότι βλέπει πραγματικά τις κινήσεις του γυμναστή – instructor και τις κατανοεί καλύτερα.


Ωστόσο συμπλήρωσε, ότι τίποτα δυσάρεστο δεν συμβαίνει σε αυτά τα μαθήματα, και αν υπήρχε κάποιο ίχνος ενόχλησης, τότε το άτομο αυτό θα απομακρυνόταν από το μάθημα.


Τα μαθήματα γυμνής γυμναστικής, διάρκειας μίας ώρας και κόστους 8 λιρών είναι ήδη δημοφιλή στη Βρετανία.








loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.