Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Σοκαρισμένος ολόκληρος ο πλανήτης... Τα πρώτα ζώα- κανίβαλοι έκαναν την εμφάνιση τους!

 Σοκαρισμένοι είναι οι επιστήμονες στη Γαλλία, αφού για πρώτη φορά εντοπίστηκαν χάμστερ κανίβαλοι Ο λόγος; Το βιομηχανοποιημένο καλαμπόκι. Τα συγκεκριμένα τρωκτικά, κανονικά τρώνε σπόρους, έντομα και ρίζες. Αυτές οι διατροφικές συνθήκες τους εξασφαλίζουν μία κανονική ζωή και αναπαραγωγή. Όμως, λόγω του ότι στα βόρεια γαλλικά χωράφια καλλιεργείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα καλαμπόκι, οδήγησε τα χάμστερ σε μονοφαγία, η οποία οδήγησε σε έλλειψη βιταμίνης Β3.


Ουσιαστικά πεθαίνουν από την πείνα, με αποτέλεσμα αυτή η μη κανονική διατροφή να έχει μεταλλάξει την πλειοψηφία των μαμάδων χάμστερ σε κανιβαλισμό, τρώγοντας τα ίδια τους τα μωρά.


Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο British Royal Society journal Proceedings B. «Υπάρχει σαφώς μια ανισορροπία, ο οικότοπος των χάμστερ καταρρέει», δήλωσε ο Gerard Baumgart, πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για την Περιβαλλοντική Προστασία της Αλσατίας.


Τα θηλυκά χάμστερ εμφανίζουν κι άλλα ανησυχητικά συμπτώματα, όπως μαύρες πρησμένες γλώσσες, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και αυξημένη πηκτικότητα στο αίμα τους.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.