Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η ποινή στους νεοσύλλεκτους για τον αλβανικό «αετό»


Τις πρώτες, βαριές «καμπάνες» στους επτά νεοσύλλεκτους, που πόζαραν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Μεσολλογίου, σχηματίζοντας το σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού, τον αλβανικό «αετό», ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.


Με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πενήντα (50)ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.



Η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο Υπιουργείο Εθνικής Άμυνας.


Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.


Αυτή είναι η πειθαρχική ποινή στους νεοσύλλεκτους, η στάση και η συμπεριφορά των οποίων έχει μπει στο μικροσκόπιο και της στρατιωτικής δικαιοσύνης.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.