Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η «δολοφόνος με τα παγωτά»: Η πιο επικίνδυνη γυναίκα εγκληματίας μεταφέρεται σε ανδρικές φυλακές


Η μανιακή δολοφόνος έμεινε γνωστή στα χρονικά των πιο αποτρόπαιων εγκλημάτων καθώς σκότωσε τα θύματά της και στη συνέχεια τεμάχισε με αλυσοπρίονο τα άψυχα σώματά τους.

Η 38χρονη Estibaliz Carranza από την Αυστρία, γνωστή και ως η «δολοφόνος με τα παγωτά», πρόκειται να μεταφερθεί σε μία εξ ολοκλήρου ανδρική φυλακή επειδή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ώστε να διαμένει στο ίδιο κελί με τις υπόλοιπες συγκρατούμενές της.

H Carranza θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα μεταφερθεί στις συγκεκριμένες φυλακές, όπου βρίσκονται έγκλειστοι 91 άνδρες. Επιπλέον περίπου 13 γυναίκες εγκληματίες πρόκειται να μεταφερθούν εκεί μακροπρόθεσμα.

Η Carranza, σκότωσε τον σύζυγό της αλλά και τον εραστή της, και συνελήφθη, όταν δύο υδραυλικοί αντιλήφθηκαν κάτι περιέργο, όταν κλήθηκαν να επιδιορθώσουν μια βλάβη στο κελάρι του καταστήματός της.

Η 38χρονη πυροβόλησε και τους δύο στο κεφάλι, τεμάχισε τα πτώματά τους με αλυσοπρίονο και κατόπιν αποθήκευσε τα μέλη τους στον καταψύκτη της. Στη συνέχεια κρέμασε παντού αρωματικά χώρου, ώστε να καλύψει τη μυρωδιά των πτωμάτων που βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.

Τους σκότωσε και τους δύο καθώς δεν μπόρεσαν να την αφήσουν έγκυο, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όταν οι δύο υδραυλικοί είδαν περίεργα κομμάτια δέρματος κάλεσαν τις Αρχές, η δολοφόνος διέφυγε στην Ιταλία, όπου και συνελήφθη, ενώ δύο μηνών έγκυος από τρίτο εραστή.

Έχει γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της το οποίο τιτλοφορεί: «Οι δυο ζωές μου: H αληθινή ιστορία της κυρίας με τα παγωτά».


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.