Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Μύες και θέαμα στους διεθνείς αγώνες bodybuilding στο Ναύπλιο


Οι αγώνες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 300 περίπου αθλητών - ανδρών και γυναικών - από 42 χώρες

H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), GREEK BODYBUILDING & FITNESS FEDERATION (G.B.F.F.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, συνδιοργάνωσαν -  για πρώτη φορά παγκοσμίως - τους διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA'S CUP & ELITE PRO SHOW, το τριήμερο από 22 έως 24 Μαρτίου, στο Ναύπλιο.


Οι αγώνες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 300 περίπου αθλητών - ανδρών και γυναικών -  από 42 χώρες, μέλη της IFBB, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα.








Για τους οπαδούς του αθλήματος, τα αποτελέσματα, σύμφωνα με την Ε.Ο.Σ.Δ: : Στους επαγγελματίες η Χριστίνα Ζωργιανού ήταν 2η στην κατηγορία Womes Bodyfitness.Η Μαριλένα Στρατή ήταν 9η στην κατηγορία Womens ΒΙΚΙΝΙ –FITNESS. Ο Δημήτρης Δράκος  6ος στην κατηγορία MENS Physique. O Κωνσταντίνος Στεφανίδης ήταν 8ος στην κατηγορία MENS Classic Bodybuilding


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.