Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Τα τρία σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού


Συνεχίζεται το θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Μια υπόθεση που περιπλέχτηκε έντονα, από τη στιγμή που ο πατέρας της άτυχης Δώρας εμφανίστηκε και τόνισε ότι την ώρα της δολοφονίας έτυχε να περνά με το ταξί του για κούρσα έξω από το νεκροταφείο και είχε πελάτη έναν νεαρό.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι Αρχές η εξετάζουν τρία σενάρια.


Το πρώτο σενάριο φέρνει την ληστεία ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Και αυτό διότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη από τις έρευνες, η τσάντα της και το κινητό της. Αντικείμενα που είχε μαζί της. Οπότε το σενάριο της ληστείας και εν συνεχεία της δολοφονίας δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες μέχρι τώρα.



Το δεύτερο σενάριο, κάνει λόγο για μανιακό δολοφόνο που είχε την ατυχία η Δώρα να βρεθεί στο μπροστά του, στο νεκροταφείο. Και εκεί αναφέρεται ότι αφού εξέτασε τον χώρο ο δράστης και είδε ότι δεν υπάρχει άλλος γύρω, έδρασε και την σκότωσε με 14 μαχαιριές.


Το τρίτο σενάριο, φέρνει στο κάδρο της υπόθεσης τον πατέρα της Κώστα Ζέμπερη. Στην ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τον ρόλο, «χτενίζουν» τον κύκλο αυτών που χρωστούσε χρήματα. Εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο της εκδίκησης.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.