Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Έκανε στοματικό σεξ στη μέση του δρόμου και «την είπε» στους αστυνομικούς που πήγαν να τη συλλάβουν (video)

Ένα ζευγάρι δε μπόρεσε να συγκρατήσει τις ορμές του και επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις στη μέση του δρόμου.


Το «θέαμα» που προσέφεραν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής τράβηξε το ενδιαφέρον αρχικά των περαστικών, οι οποίοι μαζεύτηκαν και παρακολουθούσαν το «θέαμα» και στη συνέχεια της αστυνομίας η οποία επενέβη για να συλλάβει τους πρωταγωνιστές.



Όταν το ζευγάρι κατάλαβε την παρουσία των αστυνομικών, αντί να συμμορφωθεί, αντέδρασε. Ο άνδρας σήκωσε τα χέρια του για να διαμαρτυρηθεί για τη «διακοπή» ενώ η γυναίκα τους είπε πως «δεν πρόκειται να σταματήσω γιατί δε θέλω να σταματήσω. Είναι το αγόρι μου και θα το κάνω όπου θέλω. Αν θέλετε, θα το κάνω και μπροστά σας». Μάλιστα τόνισε στους αστυνομικούς πως «δε μπορείτε να με συλλάβετε για κάτι τέτοιο».


Το ζευγάρι φυσικά συνελήφθη για προσβολή δημοσίας αιδούς και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

                                       ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.