Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Το κόλπο για να έχετε πάντα καθαρό το σπίτι


Έξυπνο tip που θα σας λύσει τα χέρια

Το καθάρισμα του σπιτιού είναι απαιτητικό και αρκετά χρονοβόρο ενώ συχνά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλατε καθώς δεν φαίνεται η καθαριότητα και εσείς κουράζεστε. 


Σίγουρα θέλετε να ξοδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα του σπιτιού σας και όσο το δυνατόν περισσότερο στη διασκέδασή σας. Αυτό το έξυπνο tip θα σας βοηθήσει να κάνετε και τα δύο ώστε το σπίτι να δείχνει πάντα καθαρό.


Το μυστικό είναι το εξής: Καθαρίστε σε βάθος μόνο ένα δωμάτιο την εβδομάδα και μετά ξεκινήστε και πάλι από την αρχή.


Αυτή η συμβουλή λειτουργεί καλύτερα αν έχετε μικρό διαμέρισμα καθώς τα δωμάτια που χρειάζονται καθάρισμα είναι η κουζίνα, το μπάνιο, η κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και πιθανόν άλλη μια κρεβατοκάμαρα. Επομένως κάθε 4-5 εβδομάδες θα φτάνετε και πάλι στο δωμάτιο από το οποίο ξεκινήσατε. Αν μάλιστα κάνετε και μια μικρή τακτοποίηση καθημερινά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.