Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Έρχεται το νέο reality Hunger Games που θα ταράξει την κοινωνία – επιτρέπεται ακόμη και ο φόνος


Όλα επιτρέποντα! Ξύλο μεταξύ των παικτών, χρήση αλκοόλ, ακόμη και να γίνει φόνος ή βιασμός!


Ο λόγος για το νέο παίχνιδι τύπου reality με την ονομασία Hunger Games, βασιζόμενο από την γνωστή ταινία, που στήνεται στα βουνά της Σιβηρίας. 


Η οργάνωση της παραγωγής του reality Hunger Games αναζητά 30 ανθρώπους, όπου θα εγκαταλειφθούν στην άγρια φύση της Σιβηρίας, όπου στους κανόνες του παιχνιδιού, επιτρέπουν ακόμη και τον βιασμό ή και τον φόνο.


Οι συμμετέχοντες θα απαρτίζονται από 15 γυναίκες και 15 άντρες, τους οποίους θα αφήσουν για 9μηνες στην άγρια φύση της Σιβηρίας, με σκοπό την επιβίωση τους για να διεκδικήσουν έπαθλο αξίας 1,3 εκατ.£.


Οι διαγωνιζόμενοι που αποτελούνται από διάφορες χώρες, θα εξοπλιστούν με μαχαίρια, για την αναζήτηση τροφής τους, αλλά και την ασφάλεια τους από τις αρκούδες.




Σημειώνεται ότι στα βουνά της Σιβηρίας, η θερμοκρασία αγγίζει ακόμη και τους -40 βαθμούς κελσίου. 





Ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα βιντεοσκοπηθεί από συνεργείο αλλά ο κάθε διαγωνιζόμενος θα είναι εξοπλισμένος με κάμερα που έχει διάρκεια μπαταρίας 7 ωρών, και η περιοχή θα είναι μαρκαρισμένη από κάμερες.


Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει στη διάθεση του ένα κουμπί πανικού, συνδεδεμένο με δορυφόρο.


Αν χρησιμοποιήσουν το κουμπί, θα απομακρυνθούν από την περιοχή και δεν θα μπορούν να ξανά ενταχθούν στο παιχνίδι.


Φυσικά, θα υπάρχουν κάποια μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, αλλά θα χρειαστεί περίπου μισή ώρα για να φτάσει κάποιος ως εκεί, όπου η παραγωγή θα παρέχει ένα ελικόπτερο. 


Ωστόσο δεν θα υπάρχει ιατρικό προσωπικό μαζί με τους συμμετέχοντες. Όσοι αρρωστήσουν, τραυματιστούν ή συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να περάσουν αυτή την δοκιμασία, το ελικόπτερο θα τους παραλάβει και θα τους παρέχει την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται και την απομάκρυνση τους από την περιοχή.


Όσοι καταφέρουν να επιβιώσουν για 9 μήνες θα μοιραστούν το μεγάλο έπαθλο. 



Δείτε Επίσης

Ο μακρινός μας πρόγονος, η «Λούσι» περνούσε πολλές ώρες πάνω στα δέντρα




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.