Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Kelly Brook: Πιο σέξι από ποτέ στο ημερολόγιο του 2017


Για να μπει καλά η χρονιά


Το μοντέλο και ηθοποιός στα 37 του χρόνια είναι από τις πληθωρικές γυναίκες που δεν φοβούνται να δείξουν τις καμπύλες τους 


Η Kelly Brook έχει συνδέσει το όνομα της και τη σιλουέτα της με τα σέξι ημερολόγια που βγάζει κάθε χρόνο. Το μοντέλο και ηθοποιός στα 37 του χρόνια είναι από τις πληθωρικές γυναίκες που δεν φοβούνται να δείξουν τις καμπύλες τους.


Η Κelly, λοιπόν, έκανε μια πολύ σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες του ημερολογίου της για το 2017! Σε μια από τις εικόνες που δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγο πριν την εκπνοή του 2016, η Kelly φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι, αποκαλύπτοντας έτσι στο φακό τα πλούσια προσόντα της.


Πριν μερικές ημέρες η Κelly είχε δώσει στη δημοσιότητα ακόμα δύο σέξι εικόνες της προκειμένου να προωθήσει το νέο ημερολόγιο. 





Δείτε Επίσης

              Απίστευτο βίντεο - Δείτε το!!!!!!


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.