Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Πρώτη επίσημη παραδοχή για το πιθανό τέλος των επιβατών της Egyptair


Για «πτώση» μιλά το αιγυπτιακό υπουργείο Εξωτερικών

Συλλυπητήρια αντάλλαξε το αιγυπτιακό υπουργείο Εξωτερικών με τη Γαλλία για την «πτώση», όπως τη χαρακτήρισε, αεροπλάνου της EgyptAir που μετέφερε 66 ανθρώπους σε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο. Η δήλωση αυτή είναι η πρώτη επίσημη παραδοχή ότι οι επιβαίνοντες είναι πιθανό να είναι νεκροί.


Το αεροσκάφος της EgyptAir συνετρίβη στη Μεσόγειο σε απόσταση 130 μιλίων νότια της Καρπάθου εντός του αιγυπτιακού FIR, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.


Οι επιβάτες του αεροπλάνου ήταν διαφόρων εθνικοτήτων κι ανάμεσά τους ήταν 30 Αιγύπτιοι και 15 Γάλλοι. Στην πτήση επέβαιναν επίσης τρία παιδιά, τα δύο από αυτά βρέφη.


Το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου ανέφερε στην ανακοίνωσή του πως οι δύο χώρες συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά στη διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.


Δείτε Επίσης

Αν έχετε κάτι από τα παρακάτω συμπτώματα, ίσως δεν πίνετε αρκετό νερό...




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.