Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Aυτή η συνήθεια μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σου



Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει να χτενίζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα, οι περισσότερες από εμάς πρέπει να το κάνουμε, επειδή μπερδεύονται με το styling, τον αέρα ή την υγρασία.


Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει αναγκαστικά να χτενίζεσαι μόλις έχεις κάνει το μπάνιο σου. Όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, είναι στην πιο αδύναμη μορφή τους, κι έτσι είναι πιο επιρρεπή στο να καταστραφούν, ειδικά στις άκρες, ακόμα και να σπάσουν, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να μην επιμένεις στα σημεία που έχει επίμονους κόμπους.


Δεν υπάρχει ένας σωστός τρόπος να το κάνεις, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να τα χτενίσεις όσο είναι βρεγμένα, διάλεξε μια χτένα με αραιά δοντάκια, ώστε να μην τραβάει πολύ τα μαλλιά όταν τα διαπερνά. Δεν γλυτώνεις εντελώς το σπάσιμο, αλλά θα είναι πολύ λιγότερο από το να τα βουρτσίσεις.


Δείτε Επίσης 

Δεν φαντάζεστε πως τρώνε σπαγγέτι οι μουσουλμάνες με την μπούργκα! 




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.