Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ! Νύφη μαχαίρωσε το σκυλί της πεθεράς της ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Δυστυχώς ακόμα μια απάνθρωπη υπόθεση κακοποίησης και φόνου κατοικίδιου έρχεται στο φως, με τις λεπτομέρειες του περιστατικού να σοκάρουν! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας i-eidisi, 42χρονη γυναίκα ενώ βρισκόταν μέσα στα άγρια χαράματα στο σπίτι της πεθεράς της και ευρισκόμενη υπό την επήρεια μέθης, νόμισε ότι το σκυλί ράτσας ντόπερμαν επιτέθηκε στο παιδί της, το οποίο μάλιστα πάσχει από αυτισμό.


Χωρίς να διαστάσει η 42χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το έμπηξε στην κοιλιά του άτυχου σκυλιού, με την πεθερά της να παθαίνει σοκ από τα όσα φρικιαστικά διέπραττε η νύφη της.


Μόλις συνήλθε κάπως από τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της επικοινώνησε με την Αστυνομία ζητώντας να σπεύσουν σε βοήθειά της από την εκτός ελέγχου Ουκρανή νύφη της.


Όταν πλέον έφτασαν επί τόπου οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το μακάβριο θέαμα με το μαχαιρωμένο σκυλάκι και την 42χρονη τύφλα στο μεθύσι να φέρει κάποιους μικροτραυματισμούς.


Την ώρα που που ο αστυνομικός σταθμός Στροβόλου διεξάγει περαιτέρω έρευνα για το περιστατικό, εκφράζονται υποψίες για τυχόν άλλες παραμέτρους της περίεργης αυτής υπόθεσης, χωρίς να αποκλείεται η προσφυγή στα δικστήρια.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.