Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο «Αρχάγγελος του Θανάτου» που μάχεται το ISIS


Επανεμφανίστηκε χωρίς το σήμα κατατεθέν, το τσεκούρι του, ο Abu Azrael 

Στην πρώτη γραμμή των μαχών, στο Ιράκ, επανεμφανίστηκε ο φοβερός και τρομερός Abu Azrael, που πολεμά το ISIS και δηλώνει αποφασισμένος να «κάνει σκόνη» ακόμα περισσότερους τζιχαντιστές.



Αποκαλείται «πατέρας του αρχάγγελου του θανάτου» στα αραβικά και είναι η προμετωπίδα της ταξιαρχίας Imam Ali, σιιτικής ένοπλης οργάνωσης του Ιράκ που στηρίζεται από το Ιράν.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στις τάξεις των ιρακινών δυνάμεων που μάχονται για να επανακαταλάβουν την πόλη Φαλούτζα, τον έλεγχο της οποίας έχει το Ισλαμικό Κράτος.




Ο μαχητής είχε βιντεοσκοπηθεί να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο πολυβόλο κοντά στην πόλη που πολιορκήθηκε σκληρά από την ιρακινή κυβέρνηση και παραστρατιωτικές δυνάμεις.



Ο Abu Azrael φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το διάσημο τσεκούρι του, το οποίο συχνά κουβαλούσε στο πεδίο των μαχών. Σε άλλες φωτογραφίες κράδαινε ένα μεγάλο σπαθί.



Εκτός από τις φωτογραφίες του με τα όπλα, στον Abu Azrael φαίνεται να αρέσουν επίσης οι selfies και ποστάρει μικρά βίντεο με τον ίδιο και τους φίλους του να χαλαρώνουν μετά τη μάχη.



Πολλές ιστορίες έχουν ακουστεί σχετικά με το παρελθόν του και υπάρχουν αναφορές πως κάποτε ήταν πρωταθλητής του Ιράκ στο Τάε Κβο Ντο. Αποφασισμένος να υπερασπιστεί το σπίτι και τη χώρα του, ο Abu Azrael προσχώρησε στην οργάνωση Imam Ali.


Δείτε Επίσης

Σοκ: Πατέρας «κάρφωσε» ψαλίδι στο κεφάλι της κόρης του επειδή δεν διάβαζε τα μαθήματά της







loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.