Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Αρχίζουν οι πληρωμές για ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, συντάξεις και προνοιακά - Οι ημερομηνίες


Από σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι πληρωμές των ποσών που αντιστοιχούν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), σε συντάξεις και προνοιακά επιδόματα.

Παράλληλα, στις 7 Μαρτίου ενεργοποιείται από τον ΟΠΕΚΑ και η πλατφόρμα που θα υποδεχτεί τις αιτήσεις Α21 για το επίδομα παιδιού.

Δείτε αναλυτικά:


Η πληρωμή της δόσης Φεβρουαρίου για τους δικαιούχους (όσοι έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι 31/01/2019) του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019.


Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ και λοιπά ταμεία του υπ. Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Μαρτίου 2019 σήμερα, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.


Η πληρωμή προνοιακών επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ που αφορά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019, θα πραγματοποιηθεί για όλους τους δικαιούχους τον Μάρτιο.

Η πληρωμή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.