Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ρύθμιση 120 δόσεων για χρέη στην εφορία (video)


Η ελάχιστη δόση θα καθοριστεί στα 50 ευρώ και παράλληλα θα δίδεται η δυνατότητα για διαγραφή προσαυξήσεων και τόκων ως και 85%


Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών για την παροχή μίας νέας διευκόλυνσης τµηµατικής εξόφλησης παλαιότερων φορολογικών οφειλών.


Με το νέο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών όλοι όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη ως και τα τέλη του 2017, θα μπορούν να τα ρυθμίσουν. Η ελάχιστη δόση θα καθοριστεί στα 50 ευρώ και παράλληλα θα δίδεται η δυνατότητα για διαγραφή προσαυξήσεων και τόκων ως και 85%.


Προϋπόθεση για όσους θέλουν να ενταχθούν είναι να έχουν ρυθμίσει με την πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων τα χρέη τους για το 2018 ή να τα έχουν εξοφλήσει.





πηγη
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.