Τα Cellier προτείνουν τους καλύτερους συνδυασμούς με ερυθρά και ένα λευκό για το γιορτινό τραπέζι
Μπορεί για κάποιους να κράτησε σαράντα ημέρες, για άλλους πάλι μια εβδομάδα. Γεγονός πάντως είναι ότι η Κυριακή του Πάσχα φτάνει και μαζί της θα λήξει, ίσως και πανηγυρικά, η νηστεία.
Η παράδοση επιτάσσει αρνί (σούβλας, στο φούρνο ή οφτό αν κατηφορίσουμε στην Κρήτη), μαζί με τα παρελκόμενά του.
Με ποιο κρασί όμως θα συνοδεύσουμε αυτό το ιδιαίτερο κρέας;
Ας δούμε μαζί τα βασικά: Πολύ λιπαρό από τη φύση του, με πλούσια γεμάτη γεύση, που αποζητά κρασί με οπωσδήποτε υψηλή οξύτητα για να το μετριάσει και βέβαια μπόλικες καλοδουλεμένες τανίνες για να «σπάσουν» με την πρωτεΐνη και να δώσουν ένα ισορροπημένο σύνολο.
Η ομάδα των Cellier είναι εδώ για να σας προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς με ερυθρά από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα και μπόνους ένα λευκό για όσους το τολμήσουν:
Διάπορος Κυρ Γιάννη
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου