Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Στάση εργασίας 11:00-16:00 στον ΗΣΑΠ


Σε πεντάωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1.


Το επιβατικό κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από τις  11:00-16:00, ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ η στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα 8 σωματεία των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι «δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία».


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Δείτε Επίσης 

          Ανέκδοτο: Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.