Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Έβαλαν μαθητές σε λάκκο με φίδια για να τους… βοηθήσουν να χτίσουν αυτοπεποίθηση (video)


Σοκ έχει προκαλέσει στη Μαλαισία  το βίντεο το οποίο παρουσιάζει μια ομάδα μαθητών μέσα σε έναν λάκκο με φίδια. Όπως αναφέρουν οι χρήστες του διαδικτύου, το περιστατικό που καταγράφει η κάμερα είναι… μάθημα στη χώρα. Όπως εξηγούν, ο λάκκος μετά φίδια αποτελεί μέρος ενός προγράμματος που στοχεύει στο να χτίσουν τα μικρά παιδιά αυτοπεποίθηση.


 Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο μόνο αυτό δεν φαίνεται να γίνεται.Τα παιδάκια φωνάζουν όσο βρίσκονται μέσα στο λάκκο με το νερό και τα φίδια, ενώ σε κάποιο σημείο ένας από τους δασκάλους φτάνει στο σημείο να πετάξει ένα φίδι πάνω σε μια μαθήτρια.  Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγεται ένας δάσκαλος να γελάει με τα όσα εξελίσσονται μπροστά του.



Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο οι αρχές σταμάτησαν το πρόγραμμα και δήλωσαν πως θα διερευνήσουν το περιστατικό για να αξιολογήσουν πλήρως την κατάσταση.

                                ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.