Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ο καιρός σήμερα


Αρκετό κρύο σε ολόκληρη τη χώρα και νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στο βόρειο Αιγαίο, στη Χαλκιδική, στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη και από το απόγευμα στην Εύβοια, στη νοτιοανατολική Θεσσαλία και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης περιμένουμε την Τρίτη 19/12/2017. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα των παραπάνω περιοχών, ενώ ενδέχεται χιονόνερο ή χιόνι να σημειωθεί και σε πεδινές περιοχές της Θράκης, της ανατολικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής.


H θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 0 έως 10 και τοπικά 11 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -4 έως 6 στη βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 9 και τοπικά 10 στη δυτική Ελλάδα, από 1 έως 12 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 13 και τοπικά 14 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.