Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου


ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΓΑΚΗ  

Κριός

 Το ένστικτό σας λειτουργεί αλάνθαστα και πιθανόν και η συμβολή του συντρόφου να αποδειχθεί πολύτιμη. Είναι μια καλή στιγμή να ολοκληρώσετε ό,τι έχει μείνει στη μέση στον τομέα της εργασίας και να συμβιβαστείτε με τους γύρω σας. Η ζωτικότητά σας είναι αυτή που σας κάνει να αισθάνεστε εσωτερικά και σωματικά δυνατοί.  

Ταύρος

 Μαζί με την οικογένεια μπορείτε να τακτοποιήσετε το σπίτι και να δείτε τις ανάγκες του, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική σήμερα και βοηθάει πολύ στη συναισθηματική σας ασφάλεια. Επαγγελματικά, φανείτε προσεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνετε, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους.  

Δίδυμοι

 Άριστη ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, έτσι όπως εσείς θέλετε. Ισως νιώσετε κάποια αλλαγή ή μεταμόρφωση από πλευράς σας και να θέλετε να το μοιραστείτε. Είστε γεμάτοι χιούμορ, ενώ η μέρα ευνοεί καινοτόμες ιδέες και την ανανέωση που επιδιώκετε. Βάλτε τα δυνατά σας για να τα επιτύχετε.  

Καρκίνος

 Αν και κουρασμένοι, νιώθετε ότι οι κόποι όλων των προηγούμενων ημερών δεν πήγαν χαμένοι. Ισως είστε πιο συναισθηματικοί, αλλά άλλο τόσο θετικοί. Η αναζήτηση καλύτερων συνθηκών στο κομμάτι των οικονομικών θα έχει πιθανότατα καλή κατάληξη. Η υπομονή και επιμονή σάς οδηγούν σε επιτυχία.  

Λέων

 Είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία σχετικά με τον εαυτό σας και για τους γύρω σας. Νιώθετε ότι έχει ξεκαθαρίσει μέσα σας ένα μεγάλο κομμάτι των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Εχετε βγει από τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης και αυτό έχει φέρει πίσω το γνωστό πηγαίο χαμόγελό σας.  

Παρθένος 

Είστε δραστήριοι, έστω και αν επικοινωνιακά νιώθετε ότι δεν έχει αποκατασταθεί το κλίμα συνεννόησης. Σας ενδιαφέρει να φέρετε εις πέρας με ηρεμία το κομμάτι της εργασίας που σας απασχολεί. Μην αφήνετε καμία ευκαιρία αναξιοποίητη και όποιες αλλαγές υπάρξουν θα αποδώσουν τα μέγιστα.  

Ζυγός

Εχετε την ανάγκη να γίνετε καλύτεροι και ίσως ταυτιστείτε με κάτι ή κάποιον, με αποτέλεσμα οι ιδέες σας να αποδώσουν. Συναισθηματικές υποθέσεις ίσως σας υποχρεώσουν να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους από ό,τι είχατε υπολογίσει. Αντιμετωπίστε τα πάντα με υπομονή και πνεύμα συνεργασίας.  

Σκορπιός

 Σας ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω στον επαγγελματικό τομέα. Θέλετε να επηρεάσετε τις καταστάσεις και να προωθηθούν τα συμφέροντά σας, ενώ οι συνθήκες μέρα με την ημέρα μπορεί να αποδειχθούν καλύτερες και στον οικονομικό τομέα. Η σχέση  σας με την οικογένεια φαίνεται ότι λειτουργεί πολύ ευχάριστα. 

 Τοξότης 

Εκτιμήστε σωστά τις παρέες και τα πρόσωπα με τα οποία έρχεστε σε επαφή. Πιθανόν κάποιοι στο πέρασμα του χρόνου να αποδειχθούν λιγότερο αξιόπιστοι από όσο πιστεύατε. Αυτό, ωστόσο, ευνοεί εσάς, που νιώθετε έντονα την ανάγκη μιας ανανέωσης, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας.  

Αιγόκερως

 Η διαχείριση των χρημάτων σας φαίνεται μέχρι στιγμής επιτυχημένη, το ίδιο και οι οικονομικές σας συνεργασίες. Προσέχετε, παρ’ όλα αυτά, σε ποιον εμπιστεύεστε σχέδια και σκέψεις και μη συζητάτε για οικονομικά τρίτων. Αποφάσεις που πήρατε και δεν τις εκφράσατε, ιδιαίτερα για τα προσωπικά σας, φαίνεται να είναι οι  ιδανικές.  

Υδροχόος

 Οι πρωτοποριακές σας ιδέες και σκέψεις σάς κάνουν ευχάριστους και  αγαπητούς. Επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα που έχετε καιρό να δείτε σας χαροποιούν. Ερχεστε κοντά με φίλους και η διάθεσή σας ανεβαίνει. Προσπαθήστε να εξαλείψετε οποιεσδήποτε από τις συνήθειες που σας κρατούν δέσμιους.  

Ιχθύες 

Στον τομέα της εργασίας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί οι ρυθμοί πιθανόν να γίνουν πιο γρήγοροι από τους συνηθισμένους. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι. Μην ψάχνετε για ιδανικά συναισθήματα στη σχέση σας και μην παρασύρεστε από φανταστικά σενάρια. Να είστε ρεαλιστές και να σκέφτεστε θετικά. 

Πηγή


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.