Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Σάλος στην Αλβανία: Εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Εντι Ράμα είναι... σχιζοφρενής


ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΤΙΡΑΝΑ, ΠΑΡΙΣΙ

Βεβαρημένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεία έχει ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε εφημερίδα της χώρας.


Σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν η εφημερίδα TEMA και ο ιστότοπος syri.net, ο Αλβανός πρωθυπουργός έχει νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αρ. 5 των Τιράνων, για σχιζοφρένεια κατά τη δεκαετία του 1980 και στη συνέχεια., ύστερα από συστάσεις της ιατρικής επιτροπής, εστάλη στο Παρίσι για μια πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση κι εντατική θεραπεία.


Τα εν λόγω ΜΜΕ δημοσιεύουν μάλιστα ιατρικές καρτέλες της Νευροχειρουργικής Κλινικής των Τιράνων, που έχουν το όνομα του Εντι Ράμα.

«Οι πρώτες ενδείξεις της ασθένειας του Ράμα χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πράγμα που εμπίπτει με τις τακτικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία» γράφει η εφημερίδα ΤΕΜΑ και υποστηρίζει: « Όπως αναγράφεται στις κλινικές καρτέλες και βάσει των ομολογιών των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής Ράμα εμφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός όχι μόνο στα κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και με τα μέλη της οικογένειάς του. Αυτό υποχρέωνε την οικογένεια να ζητούσε πάντα τη βοήθεια του νοσοκομείου. Εκείνη την εποχή, έχοντας υπόψη ότι ο πατέρας του Κριστάκι Ράμα, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της νομενκλατούρας, στον Εντι επιφυλάσσονταν ιδιαίτερη μέριμνα στους νοσοκομειακούς θαλάμους όπου νοσηλευόταν».


Η ίδια εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Ράμα ασκούσε βία στη σύζυγο και στην μητέρα του.


«Η χρήση βίας έναντι της μητέρας και της συζύγου του εκείνης της περιόδου υποχρέωσαν τις αρχές ώστε για τον ασθενή Rama να εφαρμόσουν ειδική ιατρική αγωγή, η οποία συνεχίστηκε στο Παρίσι. Η διάγνωση για την οποία συμπέρανε το ιατρικό τιμ, όπως φαίνεται κι από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρυμμένη σχιζοφρένεια» με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται έναντι των μελών της οικογένειας κι υπόλοιπων ατόμων. Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διακυμάνσεις μνήμης που συνοδεύονταν με αϋπνίες του ασθενή Rama» υποστηρίζει το δημοσίευμα.




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.