Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Αληθινές καμήλες είναι δεμένες στην παραλία του Nammos για την χλιδάτη συναυλία του Ρέμου (video)


 Τα εξωτικά ζώα έγιναν ατραξιόν για το πάρτι το αραβικό πάρτι 

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτό που συμβαίνει στην Ψαρού εδώ και λίγη ώρα απαγορεύεται από την νομοθεσία για τα ζώα στην Ελλάδα και με ενδιαφέρον αναμένουμε την αντίδραση αρμοδίων.   Αν ωστόσο ο νόμος λέει πως μπορείς να δέσεις καμήλες σε παραλία με λουόμενους και να τις έχει εκεί για να φωτογραφίζονται οι πελάτες ενώ μάλλον το βράδυ θα τις χρησιμοποιήσεις ως φόντο για «μπουζουκοπάρτι», τότε απλά μιλάμε για εικόνες ντροπής.  

Προσπερνώντας το από πού προέρχονται και πώς έφτασαν μέχρι εκεί -γιατί μιλάμε για τη Μύκονο όπου με τα χρήματα γίνονται όλα- αναρωτιέται κανείς πόσο πιο κιτς μπορεί να γίνει η εικόνα με τις δυο καμήλες να είναι δεμένες στο πολυτελές Nammos.     To αποψινό event, που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ εισπράξεων στις ταμειακές μηχανές του καταστήματος, ονομάζεται «1000 και 1 νύχτες» και τη διασκέδαση των πλούσιων πελατών έχουν αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος και δύο ακόμη τραγουδιστές. Και ενώ είναι αντιληπτό πως υπάρχει διάθεση για υπερβολή και δημιουργία οριεντάλ κλίματος, οι ζωντανές καμήλες δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι εκεί.   Ελπίζουμε να απομακρυνθούν άμεσα προτού αρχίσει ο λουλουδοπόλεμος, τα δυνατά ντεσιμπέλ και οι selfies.


 Πηγή


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.