Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ράπερ κοίταξε την έκλειψη με «γυμνά» μάτια και ματαιώνει συναυλίες γιατί... τα βλέπει διπλά


"Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι", έγραψε στο Twitter.


Ένας ράπερ αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και είδε την ολική έκλειψη ηλίου χωρίς να φορέσει τα ειδικά γυαλιά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ματαιώσει τρεις συναυλίες του καθώς εμφάνισε προβλήματα στην όρασή του.




Ο 22χρονος ράπερ από το Μπρούκλιν Τζόι Μπάντα μοιράστηκε μάλιστα την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




"Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι", έγραψε στο Twitter.




Aυτό που όμως επίσης έγραψε είναι ότι βλέπει... διπλά και σε διαφορετικά χρώματα και ότι οι τρεις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει--στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στο Τορόντο--ματαιώθηκαν εξαιτίας "απρόβλεπτων συνθηκών" αφήνοντας να εννοηθεί ότι γι αυτό ευθύνεται η όρασή του.




Ο ράπερ, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου τιτλοφορείται "All-Amerikkkan Bada$$" και πραγματεύεται θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ όπως ο ρατσισμός ή οι μαζικές φυλακίσεις, δεν ήταν ο μόνος τολμηρός που κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια.




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε και εκείνος το ίδιο όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω του αλλά για λίγα μονάχα λεπτά και έτσι δεν ανέφερε έκτοτε προβλήματα στην όρασή του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.