Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ το φοβερό τροχαίο - Δείτε πως η Porsche σκόρπισε τον θάνατο



Δείτε το βίντεο που δείχνει πως έγινε το φοβερό τροχαίο με τους τέσσερις νεκρούς στο πάρκινγκ της εθνικής οδού - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες.


Όπως έχει καταγράφει από κάμερα ασφαλείας το Honda Civic, στο οποίο βρίσκονται η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι είναι σταματημένο στο πάρκινγκ, ενώ ο πατέρας είναι μέσα στην τουαλέτα.


Ξαφνικά έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η Porsche και σκορπά τον θάνατο. Ο οδηγός της Porsche, που φέρεται να είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία από την Αθήνα, φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο.


Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν. Ο συνοδηγός της Porsche πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο και αυτός.


Δείτε το βίντεο (Προσοχή οι εικόνες είναι πολύ σκληρές) :



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.