Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πήγε να φιλήσει μια κόμπρα και τον δάγκωσε μέχρι θανάτου!


Έπαιζε με τη φωτιά και δυστυχώς κάηκε... Ο 18χρονος Somnath Mhatre έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του να βγάλει μια τολμηρή φωτογραφία, φίλησε μια κόμπρα με αποτέλεσμα το επικίνδυνο φίδι να τον τσιμπήσει θανάσιμα!


Ο νεαρός που είχε εμπειρία από τέτοια επικίνδυνα ερπετά, κατάφερε και έβγαλε το συγκεκριμένο φίδι από ένα αυτοκίνητο και το μετέφερε σε ασφαλές μέρος. Ωστόσο, προσπάθησε να ποζάρει για μια φωτογραφία μαζί του αλλά το δηλητηριώδες φίδι δεν «υπάκουσε» και έμπηξε τα δόντια του στο λαιμό του νεαρού. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, στην Navi Mumbai στην Ινδία όπου πάλεψε για τη ζωή του για πέντε ημέρες ωστόσο δεν τα κατάφερε. 


«Ο Somnath έβγαλε το φίδι από αυτοκίνητο στο κέντρο της περιοχής Belapur. Αλλά αφού το έσωσε, προσπάθησε να φιλήσει τη κόμπρα στο κεφάλι, όταν το φίδι ξαφνικά γύρισε και τον χτύπησε...», είπε ένας φίλος του άτυχου άντρα. 




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.