Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τέταρτος καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2017 η Αθήνα


Στην πρώτη πεντάδα των Καλύτερων Ευρωπαϊκών Προορισμών η Αθήνα και φέτος 

Αν και πριν ένα χρόνο η πρωτεύουσα της Ελλάδας είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση, και φέτος κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων ευρωπαϊκών προορισμών για το 2017.

   Η Αθήνα κατέλαβε την τέταρτη θέση στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για τον Καλύτερο Ευρωπαϊκό Προορισμό 2017 ενώ την πρώτη θέση φέτος κέρδισε το Πόρτο στην Πορτογαλία.

 Στη δεύτερη θέση έρχεται το Μιλάνο και μια θέση μπροστά από την Αθήνα είναι η πόλη Γκντανσκ στην Πολωνία.

 Πέμπτος καλύτερος προορισμός για φέτος είναι το San Sebastian στην Ισπανία. 

  Το Πόρτο πάντως είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που κατακτά την πρωτιά στις προτιμήσεις ταξιδιωτών από 175 χώρες.   Συνολικά οι υποψήφιες πόλεις ήταν 20, μεταξύ αυτών η Ρώμη, το Λονδίνο, το Ρότερνταμ, το Βερολίνο, η Πράγα, οι Βρυξέλλες, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ, η Μαδρίτη κ.α.

   Τον διαγωνισμό «European Best Destination» διοργανώνει κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ευρωπαϊκού τουρισμού το www.europeanbestdestinations.com το οποίο απαριθμεί περισσότερα από 355 μέλη – γραφεία τουρισμού και προωθεί τις ομορφιές της Ευρώπης σε ένα ευρύ κοινό – πάνω από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες – σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και σε επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού. 


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.