Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το smartphone που… πλένεται με σαπούνι και νερό (video)


Ένα smartphone που μπορεί κανείς να πλύνει με νερό και σαπούνι; Κι όμως το DIGNO Rafre που είχε λανσαριστεί το 2015 από την εταιρεία Kyocera ήταν το μοναδικό αυτής της κατηγορίας λόγω της πολύ καλής αδιαβροχοποίησης που είχε.


Σήμερα υπάρχει και ο διάδοχός του: το νέο Kyocera DIGNO Rafre, το οποίο προορίζεται για χρήση στην κουζίνα και συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή για συνταγές – με άλλα λόγια είναι ό,τι πρέπει για μάγειρες. Και αυτή η βερσιόν είναι ανθεκτικότητα στο ζεστό νερό, η οθόνη ανταποκρίνεται στο άγγιγμα με γάντια ή βρεγμένα χέρια, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απαντά σε εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να ακουμπά της συσκευή.


Επίσης το κινητό δεν έχει ηχείο και η αναμετάδοση του ήχου γίνεται μέσω δονήσεων της οθόνης. Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το smartphone διαθέτει οθόνη 5” HD (1280 x 720), 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD έως 200GB), κάμερα 13MP με PDAF και HDR, εμπρόσθια κάμερα 5MP, μπαταρία 3000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat.


Το smartphone θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην Ιαπωνία σε τρία χρώματα, αλλά η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.


Δείτε το βίντεο:




 Πηγή
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.