Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αυτοί είναι οι αστέρες που θα... μεταναστεύσουν τώρα που βγήκε ο Τραμπ


Ποιος τελικά θα το κάνει πράξη;

Συμβαίνει σε κάθε μάχη για την προεδρία στις ΗΠΑ. Κάποιοι καλλιτέχνες διακηρύσσουν ότι αν ο υποψήφιος που υποστηρίζουν δεν θριαμβεύσει, θα πρέπει να διαφύγουν στη βόρεια γειτονική χώρα, τον Καναδά την Ευρώπη, ή στο διάστημα.


Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του CNN παρατίθεται η λίστα των καλλιτεχνών που απείλησαν ότι θα φύγουν από τις ΗΠΑ, αν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ νικήσει στις εκλογές.


Η τραγουδίστρια Σερ έγραψε στο Twitter: «Αν εκλεγεί μετακομίζω στον Δία».


Ο ηθοποιός Μπράιαν Κράνστον σε μήνυμά του στα social media ανέφερε ότι θα φύγει στο Βανκούβερ, αν νικήσει ο Τραμπ. «Σίγουρα θα μετακομίσω» είχε τονίσει «Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί. Ελπίζω ότι ο Θεός δεν θα το κάνει», είχε προσθέσει/


Η κωμικός Έιμι Σούμερ είχε γνωστοποιήσει ότι αν χάσει η Χίλαρι Κλίντον θα φύγει στην Ισπανία. «Θα πρέπει να μάθω ισπανικά. Θα είναι τρέλα αν νικήσει ο Τραμπ».


Η παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου Τσέλσι Χάντλερ είπε ότι επίσης σκέφτεται να μετακομίσει στην Ισπανία, αλλά ανέφερε ότι «αγόρασε ήδη ένα σπίτι σε άλλη χώρα». «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απειλούν ότι θα εγκαταλείψουν τη χώρα, αλλά δεν θα το κάνουν. Εγώ θα φύγω από τη χώρα» είχε διευκρινίσει τον περασμένο Μάιο.


Η τραγουδίστρια – θρύλος, αλλά και ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης, Μπάρμπρα Στρέιζαντ είχε δηλώσει στην αυστραλιανή εκπομπή “60 λεπτά” ότι ανησυχεί για τα αποτελέσματα των εκλογών. «Ή θα έρθω στη χώρα σας, αν μου επιτρέψετε, ή θα πάω στον Καναδά» είχε δηλώσει.


Η ηθοποιός, Λίνα Ντάναμ τον περασμένο Απρίλιο είχε αναφέρει ότι θα πάει να ζήσει στο Βανκούβερ αν νικήσει ο Τραμπ. «Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που προειδοποιούν ότι θα το κάνουν, αλλά εγώ θα το κάνω πραγματικά», είχε τονίσει.



Ο ράπερ Ne Yo ανακοίνωσε ότι θα φύγει από τις ΗΠΑ και θα μετακομίσει στον Καναδά για να είναι μαζί και με τον συνάδελφό του Καναδό ράπερ, Drake, αν χάσει η Κλίντον. «Εγώ και ο Drake θα γίνουμε γείτονες, αν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει πρόεδρος», είχε αναφέρει.


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα ο κυριότερος ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, προφανώς λόγω της μεγάλης αύξησης της επισκεψιμότητας. Ίσως τελικά να το εννοούσαν όσοι Αμερικανοί έλεγαν ότι θα μετακομίσουν αν επικρατήσει ο Τραμπ στις εκλογές και ότι η πρώτη επιλογή τους είναι ο Καναδάς.


Στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά προσφέρονται πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν ή να γίνουν πολίτες της χώρας. Ωστόσο πολλοί χρήστες του Twitter επισήμαναν ότι η επίσημη ιστοσελίδα «Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά», έχει σταματήσει να λειτουργεί, προφανώς λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας τις τελευταίες ώρες.

Δείτε Επίσης

Τραμπ: Ήρθε η ώρα για την Αμερική να θεραπεύσει τις πληγές του διχασμού

 


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.