Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Φρίκη! Πείραξε μια κοπέλα και για τιμωρία του έκοψαν τα γεννητικά όργανα


Απίστευτης αγριότητας επίθεση δέχτηκε ένας νεαρός, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να σχολιάσει αρνητικά την κοπέλα μιας παρέας, με αποτέλεσμα να τον ευνουχήσουν

 Το συμβάν σημειώθηκε σε κλαμπ του Τορόντο, όπου δύο παρέες άρχισαν να διαπληκτίζονται μετά από το σχόλιο που έκανε ένας άνδρας για μια κοπέλα, με αποτέλεσμα να βρεθεί με κομμένα τα γεννητικά του όργανα με κουζινομάχερο.


Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας ακόμη άνδρας, από πυροβολισμό, καθώς έπεσαν τουλάχιστον πέντε σφαίρες στο χώρο. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα, όμως αν και παρόντες ήταν περισσότεροι από 20 άνθρωποι, ουδείς μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών.

Δείτε Επίσης

20 αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.