Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Τι θα ψήφιζαν οι Έλληνες σε ένα δημοψήφισμα για Grexit;

Προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και διενεργήθηκε από την ALCO.Η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά


7 ποσοστιαίες μονάδες στην δημοσκόπηση της ALCO.


Ειδικότερα, η ΝΔ προηγείται στην εκτίμηση ψήφου με 24,5%, έναντι 17,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα η ΝΔ καταγράφει πολύ υψηλό ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της που φθάνει το 86%, ενώ η ίδια δημοσκόπηση καταγράφει ιστορικά χαμηλά στην εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση.


Η ALCO, όμως, μέτρησε και τη στάση των πολιτών απέναντι στο νέο εκλογικό νόμο: Το 48% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ενδιαφέρεται και το 49% δηλώνει ότι είναι υπέρ της απλής αναλογικής.


Ομως, διχασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες σε ένα ενδεχόμενο δημοψηφίσματος με ερώτημα το Grexit: Το 48,3% θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε., ενώ το 39,4% θα ψήφιζε υπέρ της εξόδου. Το 54% των πολιτών πάντως, λέει όχι σε ένα νέο δημοψήφισμα.


Δείτε Επίσης

"Φυγε από' δω ΒΡΩΜΙΑΡΗ Γερμανέ..."


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.