Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν


Εσύ θα τα φορούσες;

Ίσως τα ξέρεις, ίσως τα έχεις και ίσως έχουν γίνει η νέα σου εμμονή (για σένα λέω, Ερμιόνη!). Τα flatforms, ή αλλιώς, τα oxford shoes που μοιάζουν με πλατφόρμες κατέκλυσαν το Instagram feed μας το χειμώνα που μας πέρασε και απ' ότι φαίνεται, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το καλοκαίρι.


 


Το trend "ξεκίνησε" από τα Stella McCartney oxford shoes που πρωτοερωτεύτηκαν editors και fashion insiders στο show της σχεδιάστριας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 και πια τα flatforms έχουν γίνει essential κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.




Απόδειξη; Στο Instagram, τα flatforms βρίσκονται παντού!

Δες παρακάτω τις καλύτερες φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε και πάρε έμπνευση για το επόμενο look - ή την επόμενη shoe-αγορά σου!







Δείτε Επίσης 

      Δείτε το σκίτσο του Αρκά που σαρώνει στο διαδίκτυο




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.